MLZD architects extension of a Swiss school


My blogging colleague archiDE featured an article on his blog about the extension of a Swiss school. It was designed by Swiss architect firm MLZD. They made use of the existing shape of the building yet in two completely different appearances. One part more or less in style with the old building, and the other in grey aluminium sheets with floral patterned cut-outs. The result looks surprisingly harmonious!

 

MLZD architects Wettingen school extension

MLZD architects Wettingen school extension

interior

interior of the 'old' new part

Interior of the 'new' new part.

Interior of the 'new' new part.

Look through floral cut-outs in aluminium

Look through floral cut-outs in aluminium

 

Check the architects potfolio here

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s