Wonderful low budget office redesign


War Child is a wonderful organisation that helps children in war zones. They recently moved offices, and were in need of a low-budget yet representative new home. After offices along the historic canals of Amsterdam and an old church, the new office, a concrete box on top of a small strip mall, was a bit too much of a cold turkey, so they called in help. They really want to spend as much of the money they have on their projects.  So Eckhardt en Leeuwenstein architects, who were commissioned to design the new offices, needed to keep it lean, but mean. And mean it is. I absolutely love the result. Vintage finds from goodwill, all painted in one colour. So simple, so effective.

New War Child offices in Amsterdam. Photo: Evelyn Sanders for Eckhardt en Leeuwenstein

New War Child offices in Amsterdam.
Photo: Evelyn Sanders for Eckhardt en Leeuwenstein

New War Child offices in Amsterdam Photo: Evelyn Sanders for Eckhardt en Leeuwenstein

New War Child offices in Amsterdam. Photo: Evelyn Sanders for Eckhardt en Leeuwenstein

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s